Friday, September 6, 2024

J Rock

Saturday Classic Olen lähes 100varma että yksikään lukijoista ei ole tätä biisiä kuullut/videota nähnyt. Tai ainakin pitäisin sitä pienenä ihmeenä. Asiallista rockkia/metallia mielestäni, tämä kpl on instrumentaali. Hyvin likat vetää ja esiintymisasut ovat myös tyttöjen oma idea. Eli täytyy todeta että tämä ei ole (pelkästään?) jonkun likaisen levy-yhtiö pomon märkä päiväuni vaan vakavasti otettava orkesteri joka tekee - ja soittaa - itse musiikkinsa. 8 täyssoittoa ja pari lyhyempää plattaa ovat tehneet. Japanin lisäksi ovat myös keikkailleet ulkomailla. Läjäpäin lisätietoa Wikipediasivuillaan tässä.

10 comments:

  1. Hmm. Not sure about this. My age must be showing. 😀😀😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Everybody has a different taste in music. You can´t love them all I reckon.

      Delete
  2. Taitavia ovat nuoret naiset, ehdottomasti. Mutta ei nappaa ikämiehelle, toki ei ole minulta pois, kun näitä varmasti fanitetaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itselle uusi tuttavuus mutta niin paljon innostuin että tein soittolistan itselleni Juu Tuubiin. Raikasta vaihtelua mulle kun aina niitä samoja vanhoja melko pitkälti kuuntelen. Ymmärrän toki ettei tämä(kään) ole kaikille. 👍

      Delete
  3. Hauska kontrasti nuo vaatteet ja musa. Aika progelta kuulosti välillä!
    Ei ole tuttu bändi.
    Jonkin verran olen kuunnellut japanilaista ja korealaista musiikkia. Kysyin jälkikasvulta, joka kuuntelee J-rokkia, oli kuullut tästä bändistä, mutta ei ollut aktiivisesti kuunnellut. Suositteli seuraavia japskiyhtyeitä: Man With A Mission, Flow ja Does. On käynyt noiden keikoilla Japanissa ja muualla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuo sisäkön vermeet on peruja paikallisista Maid-kahviloista jo(i)ssa joku bändiläinen työskenteli joskus. Nyt he palvelevat kuulijoitaan musiikilla.

      Kuuntelin tätä ja paria muuta J-rockbändiä, raikasta vaihtelua länsimaisiin vertaisiinsa. Vautsi vau että olet itsekin kokenut/kuunnellut K- ja J-musaa. Ja vielä Japanissa. Olet melkoisen kultturelli, mikä ei pitäis olla yllätys mutta silti on. Joka kerta. 👍👍

      Delete
    2. Jälkikasvu oli vuoden Japanissa, en minä!! Mutta sitä kautta tutustuin musiikkiin jonkin verran.

      Delete
    3. Aivan, lukemisen ymmärtäminen hieman hakusessa miula.

      Delete
  4. Siinä osuit nappiin ettei varmasti olla kuultu ennen. Kova veto tytöiltä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. You Tuben algoritmit mulle tätä suositteli. On kovaa kamaa kyllä.

      Delete

I love comments and will responde to everyone. In my blog that is. I´ll try to visit everybody but sometimes I just don´t have time. Sorry about that. I moderate comments.